maanantai 12. toukokuuta 2014

Makea pinaattismoothie

Tämän hetkinen lempi smoothie on täynnä pinaattia, mutta maistuu silti ihanan makealta. Yhdistämällä mangoa ja pinaattia, edesautat raudan imeytymistä, sillä mangossa on runsaasti C- vitamiinia. Toinen hyvä yhdistelmä on pinaatti ja appelsiini. Smoothiesta tulee ihanan kermainen lisäämällä banaania ja lupaan että maku on makea, eikä pinaattia edes huomaa.

Smoothie 1

1 mango
3 banaania
4 kourallista baby pinaattia
vettä tarpeen mukaan

Smoothie 2

kolmen appelsiinin mehu
3 banaania
4 kourallista baby pinaattia

Kaikki vaan blenderissä sileäksi ja kippari kallen juoma on valmis nautittavaksi.



4 kommenttia:

  1. Vihreät smoothiet ovat ihanan säväyttäviä!
    Voikohan blogiisi liittyä lukijaksi? En huomannut sitä mahdollisuutta. No, jään joka tapauksessa seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, voit lisätä blogin liittämällä osotteen (http://raakavegaaniblogi.blogspot.fi/) sun lukuluetteloon tai myös google+ palvelun kautta seuraaminen onnistuu.

      Poista
  2. Ihana blogi:) Olen nyt noin kuukauden ollut lähes 100% raakaravinnolla, välillä olen syönyt riisiä ja perunaa kypsennettynä! Jännä että ruokavalio muuttaa näin paljon mielialaakin ja olen paljon positiivisempi ja iloisempi hyvän olon lisäksi! Seuraan ulkomaalaisia raw-food blogeja sekä youtubessa ja instagramissa tätä yhteisöä, mutta Suomessa tällainen tuntuu vielä olevan aika pientä tai sitten en vielä ole löytänyt?? :) Raakakakkujen ohjeita tms. raakaherkkuja/smoothiejuttuja löytyy hyvin mutta itsessään tätä koko elämäntapaa noudattavia tuntuu löytyvän netistä vähän ja jotenkin sitä yhteisöllisyyttä alkaa kaivata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, yksi syy miksi tätä blogia aloitin kirjottamaan oli juuri se yhteisöllisyys. En löytänyt yhtään saman aiheista suomalaista blogia, joten ajattelin että sille voisi olla tarvetta. Olen muuten järjestämässä raakakekkereitä ensi lauantaina 14.6 täällä Lahdessa jos pääset ja haluat tulla mukaan. Voit lisätä mut facebookissa jos haluat, pitäisi löytyä mun nimellä niin voin laittaa sulle kutsun. Ja jos et pääse täällä kertaa niin voi olla että järkätään kaverin kanssa vielä myöhemmin kesällä toiset :) Olen muutamiin ihmisiin tutustunut facebookin välityksellä, mutta eihän meitä vielä montaa ole.

      Poista